Joris Linssen & Caramba

BUITENKANS

Mexicaanse swing op zaterdag 26 mei: Joris Linssen & Caramba!

Op zaterdag 26 mei swingt de Remigiuskerk als nooit tevoren.

Joris Linssen & Caramba komt, de bekende ‘Nederlandstalige band met Mexicaanse peper’! In de Mexicaanse muziek draait het om liefde, hartstocht en liefde voor het leven.

Joris Linssen (bekend als tv-presentator) is ook een enthousiast en getalenteerd muzikant. Linssen is groot fan van de aanstekelijke Latijns-Amerikaanse ritmes: de uiterst pittige ‘Mexicaanse peper’.

Bij deze spetterende muziek draait het om liefde, hartstocht en passie voor het leven.

Met zijn band Caramba trekt Linssen door het land en natuurlijk komt hij ook in de Remigiuskerk.

Stilzitten is onmogelijk bij deze band zorg dat u erbij bent!

• zaterdag 26 mei
  • 20.00 uur, kerk open 19.30 uur
  • toegang 15 euro
  • kaartjes verkrijgbaar bij bestuursleden van de Vrienden én bij Ons Huis