Beste muziekliefhebber,

Virtuoos Trio Cortado geeft zondagmiddagconcert in Hengelose Remigiuskerkop 9 december

‘Geen mooiere concertzaal dan de Hengelose Remigiuskerk.'

Aldus Jan en Chrisje Grijpink - Van Gogh uit Den Haag. Ze hebben al ruim 25 jaar een tweede huisje in Hengelo Gld. Ze zijn fan van het dorp, de prachtige kerk én natuurlijk van hun zoon, beroepsmusicus Jasper Grijpink van het Haags Residentie Orkest.

Hun grote wens: een concert van Trio Cortado in de Remigiuskerk.

En dat concert komt er!

Uniek, krachtig, subtiel

Trio Cortado bestaat uit drie jonge beroepsmusici die eigen bewerkingen van bekende klassieke muziek spelen. Hun instrumenten: bashobo, basklarinet en fluit.

Trio Cortado timmert aan de weg. Hun krachtige, dynamische en toch subtiele geluid wordt overal geroemd. Ze waren al in het Concertgebouw, nu zijn ze in Hengelo.

• Trio Cortado: Jasper Grijpink (basklarinet), Arthur Klaassens (bashobo), Hannah de Witte (fluit)
  • Ravel, Debussy, Grieg en meer
  • zondagmiddag 9 december
  • 15.00 uur, kerk open 14.30 uur
  • toegang: vrije gift voor onderhoud van de Remigiuskerk
  • Remigiuskerk, Hengelo GELDERLAND
  • www.vriendenhengeloseremigiuskerk.nl
  • www.triocortado.nl

Tot ziens op zondagmiddag 9 december!

voor in uw agenda

9 december: Trio Cortado