A Sign of Friendship

07-05-2016 14:21

Wat een geweldig feest was het zaterdagavond 23 april in de Remigiuskerk.

Het pop- en gospelkoor A Sign of Friendship uit Didam was met ongeveer 60 koorleden en een geweldig inspirerende dirigent in de kerk om daar een spetterende optreden te verzorgen. Een stralend koor dat met heel veel plezier en gevoel een afwisselend programma van popsongs en gospels ten gehore bracht. Verschillende solisten toonden met veel inzet en emotie hun kunnen en een dirigent die met heel zijn lichaam het ritme aangaf. Het aanwezige publiek genoot zichtbaar en deinde en klapte vrolijk mee met de bekende swingende songs.

De bezoekers waren onder de indruk van het spektakel en waren eensgezind van mening: “hier hadden veel meer mensen van kunnen en moeten genieten, dit was een geweldig optreden”. De vrienden van de Remigius hebben daarom het koor nogmaals geboekt voor een optreden en wel op zaterdag 22 april 2017. Noteer dit nu vast in uw agenda!