Buitengewoon en Christien Ferrari 19-09-2014

19-09-2014 20:00

Mooie avond met  Duo Buitengewoon! & Christien Ferrari

Op 19 september verzorgden Duo Buitengewoon! (zang: Anja den Bakker, piano: Eelco Schuijl) samen met Christien Ferrari een bijzonder concert in de Remigiuskerk. Het programma heette ‘Hartslag’ en die was dan ook de hele avond op de achtergrond te horen.

Duo Buitengewoon! bracht luisterliedjes van onder anderen Louis Armstrong, Herman van Veen, Frans Halsema, Lenny Kuhr en Guus Meeuwis. Christien Ferrari praatte de liedjes prachtig aan elkaar, ondersteund door ritmische begeleiding (de hartslag!) van haar man Uriël. Christien nam het publiek met gedichten en verhalen mee door het leven. Van baby via kind tot volwassene en oudere, met onderweg verdriet en vreugde, kracht en kwetsbaarheid. De zaal was enthousiast en Den Bakker, Schuijl en de beide Ferrari’s kregen een welverdiend staand applaus.