Hans Keuper en Ferdi Jolij

24-10-2014 20:00

Geweldige avond met Hans Keuper en Ferdi Jolij

Het was een zeer geslaagd concert, op vrijdag 24 oktober in de Remigiuskerk. Eigenlijk dekt het woord concert de lading niet helemaal: Keuper en Jolij vertelden mooie verhalen en zongen prachtige luisterliedjes, ondermeer over stropers, kleinkinderen, dansavonden bij Concordia, de Hengelse kermse, enzovoorts.

Sommige liedjes waren nog nooit voor publiek uitgevoerd; alles was uiteraard in het Achterhoeks. Natuurlijk waren er ook bekende en geliefde nummers te horen, zoals Vrouw Begeerdink en Bierman.

Het publiek, zo’n tweehonderd mensen, was laaiend enthousiast. Keuper en Jolij kregen na afloop ondermeer een droge metworst en een paar echte Grolsche wanten mee. Voor het geval het tóch nog winter wordt…