Klassieke black gospel, swingende spirituals

21-09-2019 20:00

Vier Nederlandse mannen met Surinaamse/Antilliaanse roots. Vier fantastische close harmony zangers die op geheel eigen wijze de prachtigste klassieke spirituals en gospelsongs ten gehore brengen.

Dat is The Jaffo Gate Quartet. Mis ze niet, zaterdag 21 september om 20.00 uur in de Remigiuskerk!

Klassieke black gospel, swingende spirituals

Hun grote inspiratie is een andere wereldberoemd gospelviertal: het Golden Gate Quartet. Net zoals dit beroemd voorbeeld zingen de Jaffo mannen vooral religieuze liederen. Meeslepende gospel, ontroerende ballads en swingende classics. Reken op klassiekers als Oh Happy Day, Sweet Chariot, When the Saints en nog veel meer. Ze treden op in concertzalen en kerken in heel Europa, de VS en Suriname. Een tournee door Suriname staat alweer op het programma.

De poorten van Jeruzalem

Hun naam verwijst naar een van de zeven oude toegangspoorten in de muren van de oude stad van Jeruzalem. Hier kwamen de pelgrims vanuit de stad Jaffa de stad binnen en zagen ze voor het eerst Jeruzalem.

Muziek vol levenslust en emotie

The Jaffo Gate Quartet combineert de barbershop stijl (subtiele close harmony) met de levenslust en de diepe emotie van gospel en blues.

Kortom: ze zingen fantastisch en ze passen als geen ander in de monumentale omgeving van een heel oude kerk. Maar ook liefhebbers van barbershop en close harmony die nooit in een kerk komen, zullen genieten van hun prachtige sound.

• zaterdag 21 september
  • 20.00 uur, kerk open 19.30 uur
  • 12,50 euro
  • Kaarten kopen in de voorverkoop?

Bij AH, Plus, Ons Huis en bestuursleden

Of mail vriendenhengeloseremigiuskerk@gmail.com met het aantal gewenste kaartjes en ze liggen bij de ingang klaar. Betalen kan bij de ingang (geen PIN).

• Wij kunnen geen specifieke plaatsen reserveren. Wie een kaartje heeft gereserveerd kan het best vroeg komen.