Mis dit niet: Urker Mannenkoor ‘Hallelujah’ op 14 oktober!

14-10-2017 19:30

Wie kent ze niet: de magistrale Urker zangers die hun liefde voor God betuigen met krachtige en meeslepende samenzang. Op Urk is het zingen, net als in veel andere vissersgemeenschap over de hele wereld, een eerste levensbehoefte.

En zingen kunnen ze! Het is ons gelukt het Urker Mannenkoor ‘Hallelujah’ te boeken voor een concert in de Remigiuskerk op zaterdag 14 oktober.

• Aanvang 19.30 uur, kerk open: 19.00 uur
  • 15 euro
  • Kaarten bij de ingang, reserveren kan via mail: vriendenhengeloseremigiuskerk@gmail.com
  • LET WEL: Dit is een zeer groot koor, en dat betekent dat er iets minder bezoekers in de kerk kunnen dan bij andere concerten. Reserveer uw kaarten tijdig! Een gereserveerde kaart geeft u geen recht op een zitplaats naar eigen keuze, maar wel op een zitplaats.