Urker Mannenkoor "Hallelujah"

14-10-2017 19:30

Overdonderend optreden door het Urker Mannenkoor ‘Hallelujah’!

Was u erbij? Op zaterdag 14 november gaf het Urker Mannenkoor ‘Hallelujah’ een indrukwekkend concert in de Remigiuskerk.

In een goedgevulde kerk zongen ruim zeventig Urkers uit volle borst een hele reeks psalmen en andere liederen. En opnieuw bleek hoe geschikt de kerk juist voor zo’n groot koor is. Het overdonderende geluid van al die mannenstemmen zorgde voor grote vreugde bij een enthousiast publiek. Meezingen kon gelukkig ook!

Chris Lubbers, bestuurslid van de Vrienden van de Remigiuskerk en groot fan van het Urker Mannenkoor, heeft zich lang ingespannen om dit beroemde koor in onze kerk te krijgen. Een mooi gebaar dat juist Chris Lubbers het eerste exemplaar van een nieuwe cd kreeg van dirigent Bert Moll.

Ook een bezoekster die zich een hartgrondig ‘Oh wat mooi, oh wat mooi’ liet ontvallen, kreeg een cd.