Wat een geweldig optreden van Ben en Carmen Steneker

11-02-2017 20:00

Wat een geweldig optreden was het zaterdag 11 februari. Ben en Carmen Steneker gingen er vol voor. Meer dan honderd mensen genoten volop van deze prachtige avond: COUNTRY MUSIC ten voeten uit.

“Wat prachtig is het om hier in deze kerk op te treden, wat een fijne akoestiek” verzuchtte Ben, “we willen graag terugkomen”.

Heerlijke meezingers als: Somewhere between…, The wild rover (No, Nay, Never…) en Sent me the pillow, maar ook prachtige Ierse nummers vulden de kerk tot in de gewelven.

Zo hebben de Vrienden van de Hengelose Remigiuskerk weer een heel bijzonder evenement georganiseerd.

Foto's zijn te zien in de fotogalerij.

En het volgende optreden? Schrijf het in uw agenda, op zaterdag 22 april mogen we pop- en gospelkoor “A Sign of Friendship” weer verwelkomen in ons “bijzondere hart van Hengelo”.